Παρασκευή 16 Δεκεμβρίου 2016

ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΓΑΪΔΑΡΟΣ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ

Ο αντιπρόεδρος της νουδου νόμισε ότι προσέβαλε τον Υπουργό του Λαού, τον Παύλο τον Πολάκη χαρακτηρίζοντάς τον γάϊδαρο!
Ναι βεβαίως και είναι, όπως όλοι εμείς που δουλεύουμε χρόνια,  αγόγγυστα και δεν ζούμε παρασιτικά σαν την όμορφη αλλά τεμπέλα ζέβρα!
Του συνιστώ όμως του ανθρώπου αυτού να διαβάσει την ιστορία του εργατικού και υπομονετικού γάϊδαρου μήπως και διδαχτεί κάτι.
Μια φορά ένας αγρότης είχε έναν γάιδαρο.
 Εκεί που περπατούσε στο λιβάδι, έπεσε μέσα σε ένα χαντάκι.
Προσπάθησε μα δεν μπορούσε να βγει.Τον βρήκε το αφεντικό του, προσπάθησε κι εκείνος αλλά δεν τα κατάφερε.
Σκέφτηκε λοιπόν οτι μιας  και το χαντάκι έπρεπε να κλειστεί, να κάνει το εξής:
Κάλεσε τους χωριανούς, τους έδωσε από ένα φτυάρι και όλοι μαζί έριχναν χώμα μέσα στο χαντάκι να θάψουν τον γάιδαρο και να κλείσουν το χαντάκι. Μόλις το ζωντανό κατάλαβε τι συνέβαινε, έκλαιγε, μα κανένας δεν του έδινε σημασία.
Ξαφνικά όμως σιώπησε.
Ολοι αναρωτήθηκαν τι έγινε. Δεν έκλαιγε όταν του πετούσαν χώμα. Εκείνος, κάθε φτυαριά που του έρχονταν στην πλάτη, την τίναζε και έπεφτε στα πόδια του το χώμα. Έτσι πάταγε το χώμα και ανέβαινε.Στο τέλος γέμισε το χαντάκι και ο γαίδαρός μας βγήκε καμαρωτός καμαρωτός.
Ηθικό δίδαγμα:
Η ζωή θα σου ρίχνει πολλές φτυαριές με ακαθαρσίες. Κάθε είδους. Το κόλπο είναι να τις τινάζεις από πάνω σου και να ανεβαίνεις από το χαντάκι πατώντας τη βρωμιά. Μπορούμε να βγούμε από το οποιοδήποτε χαντάκι με  αποφασιστικότητα.
Κάθε φτυαριά των εχθρών μας, και ένα βήμα προς τα πάνω!
Categories:

1 σχόλιο:

  1. Ο Κούλης υπονομεύει την Ελλάδα χαφιεδίζοντας στο ναζιστικό γουρούνι Σόιμπλε.
    ...όσο κι αν ογκανίζουν, κοινώς γκαρίζουν, οι όνοι, γα'ι'δουρια και γα'ι'δούρες, από τα παχνιά τους στα βοθροκάναλα ΜΜΕ και στη βουλή, η ΝουΔουλσυμμορία, δεν θα μπορέσουν να κρύψουν τις πομπές και λησταρχολαμογιές τους. Η ψηφιακή επανάσταση ξεβρακώνει όλα τα λαμόγια, που έχουν συσπειρωθεί γύρω από το πουλημένο καλόπαιδο της Ζίμενς Μητσοτάκη. Όλο το τωρινό πρόβλημα της Ελλάδας με τους δανειστές ξεκίνησε με την επίσκεψή του στο Σόιμπλε, του αρχιχαφιέ Κούλη της ΝΔ.
    ... και μετά παραπονιούνται, που τους αποκαλούμε "πρόθυμους", "πεμπτοφαλαγγίτες", γερμανοτσολιάδες και αποβράσματα - απογόνους των βιαστών ναζί της κατοχής !!!
    Τώρα η ΝουΔουλοσυμμορία και σια, αφού κατάδωσε στο ναζιστικό απόβρασμα Σόιμπλε τη 13η σύνταξη, θριαμβολογεί για το κατόρθωμά της ! ...
    Και για την ιστορία: Όλα αυτά τα αποβράσματα γερμανοτσολιάδες συνεργάτες των φονιάδων και βιαστών ναζί, φτιάξανε την ΕΡΕ, με επικεφαλής τον αρχιδωσίλογο, σύμφωνα με τα αρχεία της CIA, Κων/νο Καραμανλή και πάππων προσπάππων μαζεύονται στην κόρη ΝΔ, που στηρίζει και υποστηρίζεται από όλα αυτά. Έχει βέβαια και τη εγγονή της, τη ΧΑ, που τη χρησιμοποιεί για να δημοκρατοκοφέρνει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή